Korkeat tavoitteet kansainvälisillä areenoilla

Tampereen Taekwon-Do seuralla on vahvat perinteet kilpailutoiminnassa ja sen jäsenet ovat olleet jo vuosien ajan suuressa roolissa Suomen maajoukkueessa. Tampereen edustajat ovat vuosien saatossa kahmineet suuren määrän MM-, EM-, PM- sekä SM-mitaleja.Osaaminen ja valmennus on seurassa hiottu huippuunsa koulutuksen ja kokemuksen kautta. Sen seurauksena Tampereen Taekwon-Do seurasta on tullut Suomen menestynein Taekwon-Do seura, josta on noussut peräti kolme maailmanmestaria ja lukuisia Euroopan mestareita.

Saara Koivistosta tuli seuran ensimmäinen oma kasvatti, joka on saavuttanut maailmanmestaruuden. Saara voitti ottelukultaa Saksan Dortmundissa järjestetyissä MM-kilpailuissa alle 70-kiloisten sarjassa.

Seuraavissa MM-kisoissa Kanadassa vuonna 2007 seuraan saatiin uusi maailmanmestari, kun Pauliina Hietaniemi (os. Heiskanen) päihitti vastustajansa 1. Danin liikesarjoissa. Vuoden 2008 keväällä Puolassa seuraan saatiin myös kaksi uutta Euroopan mestaria, Pauliina Hietaniemi ja Tiia Kiviranta (juniori), sekä useita muita mitalisteja sekä yksilö- että joukkuelajeista.

Kevään 2009 EM-kilpailuissa 1. Danin liikesarjamestaruus tuli jälleen Tampereelle, kun Henna Aarnio (os. Majanen) voitti sarjansa. Samana vuonna Argentiinan MM-kisoissa Pauliina Hietaniemi onnistui voittamaan uudelleen mestaruuden, tällä kertaa 2. Danin liikesarjoissa. Samoissa kilpailuissa menestyi myös junioreissa kilpaillut Tiia Kiviranta, joka nappasi hopeaa 2. Danin liikesarjoista ja pronssia alle 50-kiloisten ottelusta.

Vuoden 2010 EM-kilpailuissa mestaruuden voitti Tampereen seurassa harjoitteleva Anja Kärki alle 63-kiloisten sarjassa. Lisäksi Tiia Kiviranta taisteli pronssia 2. Danin liikesarjoissa ja hopeaa parinsa kanssa näytösottelussa. Naisten joukkue sai kaksi pronssimitalia, toisen joukkueottelusta ja toisen joukkueliikesarjoista. Joukkueen jäsenistä neljä oli tamperelaisia.

Vuoden 2011 MM-kilpailuissa Uudessa-Seelannissa saatiin seuraan jälleen uusi maailmanmestari, kun Tiia Kiviranta voitti naisten 2. Danin liikesarjakultaa. Hienosti menestyi myös Heli Karjalainen, joka saavutti pronssimitalin naisten 4.-6. Danin liikesarjoissa.

Vuoden 2013 MM-kilpailuissa Pauliina Hietaniemi voitti kolmannen maailmanmestaruutensa. Kahden aiemman liikesarjakullan lisäksi palkintokaappiin lisättiin ottelukulta naisten alle 50-kiloisten sarjasta. Maailmanmestaruuden voittaminen kahdessa eri henkilökohtaisessa lajissa on todella kova suoritus.

Suomen ITF Taekwon-Do, Tampereen Taekwon-Do seura ja Black Eagle Taekwon-Do järjestivät vuoden 2016 EM-kilpailut Tampereella.

Seuraavat MM-kilpailut käydään toukokuussa 2018 Sloveniassa.