Tervetuloa Tampereen Taekwon-Do Seuran sivulle!

Tampereen Taekwon-Do seura on perustettu vuonna 1979. Nykyisin seurassa on jo yli 200 jäsentä, joihin kuuluu niin junioreita, kuntoliikkujia kuin maajoukkuetason kilpaurheilijoitakin. Seuralla on toimintaa sekä Nääshallilla, jossa seuralla on oma sali, että Nokialla Nuijamiestentien liikuntatiloissa.

Seurassamme on junioreille useita eri ryhmiä, joissa harjoittelee eri ikäisiä ja vyöarvoltaan eri tasoisia harrastajia. Tampereen Taekwon-Do seura panostaa paljon junioriryhmien ohjaajien koulutukseen ja seura on myös audioitu Tähtiseura »

Aikuisille on harjoituksia eri ryhmissä ja erilaisten teemojen mukaan lähes joka päivä. Seurassa on useita kansainvälisen opettaja-asteen suorittaneita mustia vöitä ja moni heistä toimii myös nuorten ja aikuisten harjoitusryhmien vastuuopettajina.

Lue lisää »


Ajankohtaiset uutiset

MM-kotikisoista 3 mitalia TamTKD:n urheilijoille

6.-9.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (lue: Pirkkahallissa) kilpailluista historiallisista MM-kotikisoista saatiin Suomeen yhteensä 8 mitalia (3 kultaa, 1 hopea ja …Lue lisää »

MM 2023 – SUOMALAISTEN AIKATAULUT

Aamulehti lähettää jokaisen kisapäivän suorana ja näissä suomeksi selostetuissa lähetyksissä keskitytään seuraamaan etenkin suomalaisurheilijoita. Pääset katsomaan kilpailuja Aamulehden sivustolla (tilaajille).
Lähetykset …Lue lisää »

Taekwon-Don MM-kisat täyttävät Pirkkahallin – Aamulehti lähettää kaikki neljä kisapäivää suorana

Taekwon-don MM-kisat tuovat Tampereelle yli tuhat urheilijaa. Kilpailut kestävät neljä päivää 6.–9. syyskuuta. Aamulehti lähettää jokaisen kisapäivän suorana. Selostetuissa lähetyksissä …Lue lisää »

Ensi viikon kaikki treenit peruttu

Ensi viikon (4.9.-10.9.) kaikki treenit on peruttu MM-kisojen vuoksi, sillä suurin osa treeninvetäjistä on joko kilpailemassa tai vapaaehtoistöissä kilpailuissa.
Tänään …Lue lisää »

10 TamTKD:n urheilijaa MM-kisoihin

Suomen ITF Taekwon-Don maajoukkueen valmennusjohto tiedottaa tehneensä lopulliset valinnat syyskuussa Tampereella käytäviin MM-kilpailuihin. 
Taekwon-Don MM-kilpailut käydään historiallisesti ensimmäistä kertaa koskaan …Lue lisää »

Kesän harjoitusvuorot

Kesän harjoitusvuorot alkavat 29.5. ja harjoitusvuorot löytyvät harjoitukset-sivulta. Huomattavaa on juniorien oma tekniikkatreeni, joka pidetään juhannukseen asti. Sen jälkeen alkaa …Lue lisää »

EM-kilpailuista mitaleja tuttuun tyyliin – Kiviojalle kultaa jo 5. kerran

TamTKD:n urheilijat ovat voittaneet vuodesta 1994 lähtien vähintään yhden arvokisamitalin per vuosi, eikä tuo sarja katkennut näihinkään kisoihin. Huhtikuun viimeisellä …Lue lisää »

5 mitalia STL 1 -kilpailuista

TamTKD:n menestyksekäs alkuvuosi sai jatkoa 4.3. Ruotsissa Göteborgissa järjestetyssä Svenska Taekwon-Do Liganin ensimmäisessä osakilpailussa. Punainen puoli toi kotiin mitaleita yhteensä …Lue lisää »

TamTKD:lle 32 mitalia ja parhaan seuran palkinto SM-kisoista ja Helmi Cupista

Tampereen Taekwon-Do seuran vahvasti alkanut kilpailuvuosi sai jatkoa viime viikonloppuna Kempeleen Linnakangastalolla käydyissä mustien vöiden SM-kisoissa ja värivöiden Helmi Cupissa. …Lue lisää »

7 mitalia Open Dutch -kilpailuista

TamTKD:n 10 kilpailijan joukkue toi Helmondissa Alankomaissa 28.1. järjestetystä Open Dutch -kilpailusta kotiin yhteensä seitsemän mitalia (1-3-3). Open Dutch on …Lue lisää »

Esittelyvideo

Ohessa seuran esittelyvideo vuodelta 2013. Sivustolta löytyy muitakin video, joten ei muuta kuin tutustumaan sivustoomme…