Tervetuloa Tampereen Taekwon-Do Seuran sivulle!

Tampereen Taekwon-Do seura on perustettu vuonna 1979. Nykyisin seurassa on jo yli 200 jäsentä, joihin kuuluu niin junioreita, kuntoliikkujia kuin maajoukkuetason kilpaurheilijoitakin. Seuralla on toimintaa sekä Nääshallilla, jossa seuralla on oma sali, että Nokialla Nuijamiestentien liikuntatiloissa.

Seurassamme on junioreille useita eri ryhmiä, joissa harjoittelee eri ikäisiä ja vyöarvoltaan eri tasoisia harrastajia. Tampereen Taekwon-Do seura panostaa paljon junioriryhmien ohjaajien koulutukseen ja seura on myös audioitu Tähtiseura »

Aikuisille on harjoituksia eri ryhmissä ja erilaisten teemojen mukaan lähes joka päivä. Seurassa on useita kansainvälisen opettaja-asteen suorittaneita mustia vöitä ja moni heistä toimii myös nuorten ja aikuisten harjoitusryhmien vastuuopettajina.

Lue lisää »


Ajankohtaiset uutiset

Treenit tauolla 7.1.2022 asti

Pirkanmaan huonon koronavirustilanteen vuoksi aluehallintovirasto on antanut määräyksen, jonka mukaisesti Nääshalli on kiinni 7.1.2022 asti. Kaikki ohjatut treenit on siis …Lue lisää »

Seuran ylimääräinen yleiskokous la 18.12.2021 Nääshallilla seuran salissa

18.12.2021 pidetään seuran ylimääräinen yleiskokous. Kokous pidetään Nääshallilla seuran omassa salissa klo 13.30 alkaen. Paikalle voi saapua ilman ilmoitusta
Kokouksen …Lue lisää »

Junioritreenien ja naperokamppailun syyslomatauko

Viikolla 42 eli 18.-24.10. ei ole junioriryhmien tai naperoiden harjoituksia vaan vietämme syyslomaa. Muiden kuin junioriryhmien harjoitukset järjestetään normaalisti.

Lue lisää »

Seuran sääntömääräinen syyskokous la 6.11.2021 Nääshallilla

6.11.2021 järjestetään seuran sääntömääräinen syyskokous. Kokous pidetään Nääshallin luentosalissa klo 13.30 alkaen. Ilmoittautuminen avautuu myClubiin jäsenistölle. Ilmoittautuneille tarjolla pientä purtavaa …Lue lisää »

TamTKD SM-kisojen ja Syys Cupin paras seura jo toista vuotta putkeen

Viime lauantaina 25.9 Tesoman palloiluhallilla järjestettiin 2021 SM-kilpailut ja Syys Cup. Tampereen Taekwon-Do seuralle tarttui kisoista yhteensä 12 kultaista, 10 …Lue lisää »

Nelli Kiikkiselle hopeaa E-maailmanmestaruuskisoista

Syyskuun 4. päivä starttasi käyntiin ITF Taekwon-Don E-maailmanmestaruuskilpailut. Tampereen Taekwon-Do seuralta kisoihin osallistui kolme kilpailijaa. Kisat huipentuivat lauantaina, kun TamTKD:n …Lue lisää »

SM-kisojen ja Syys Cupin aikataulut

SM-kisojen ja Syys Cupin kilpailujärjestys ja alustavat kehäkohtaiset aikataulut ovat nyt nähtävillä Kihapp-järjestelmässä. Lue lisää »

Tampereen Taekwon-Do seura järjestää potku- ja ottelutekniikkaleirin lokakuussa

Tervetuloa Tampereen Taekwon-Do seura järjestää potku- ja ottelutekniikkaleirin Nääshallilla 16.-17.10.2021.Lue lisää »

Tampereen Taekwon-Do seura järjestää SM-kisat 2021

Tampereen Taekwon-Do seura ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestävät mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Syys Cup -kilpailut 25.9.2021.Lue lisää »

Kesätreenit siirtyvät sisätiloihin

Eilen saimme hyviä uutisia Pirkanmaan koronanyrkiltä ja aikuisten harrasteliikuntaa koskevia rajoituksia puretaan. Torstaista 10.6. eteenpäin kesän lajitreenit eli tiistain ja …Lue lisää »

Esittelyvideo

Ohessa seuran esittelyvideo vuodelta 2013. Sivustolta löytyy muitakin video, joten ei muuta kuin tutustumaan sivustoomme…