Tampereen Taekwon-Do Seura

Potkua elämään! Opi uusia taitoja, kohenna kuntoa ja ylitä itsesi. Tule Taekwon-Don alkeiskurssille

etusivu-2019-kuva-2

Kuntoa ja notkeutta

Taekwon-Do kehittää fyysistä kuntoa ja parantaa liikkuvuutta. Normaalien lajiharjoitusten ohella järjestämämme erillisiä kehonhuoltoharjoituksia, joissa kiinnitetään erityishuomiota liikkuvuuden ja vartalonhallinannan parantamiseen sekä harjoituksista palautumiseen.

Itsepuolustustaitoja

Paras puolustus on uhkatilanteen välttäminen ennakoimalla. Kursseillamme harjoitellaan uhkatilanteiden tunnistamista, tilanteista poistumista ja tarvittaessa itsensä puolustamista fyysisesti.

etusivu-2019-kuva-1

Kamppailua ja kilpailua

Taekwon-Do on pohjimmiltaan kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Siitä on kehittynyt myös moderni ja näyttävä urheilumuoto, jossa voi halutessaan kokeilla siipiään. Kilpailulajeina ovat liikesarjat, ottelu, voimamurskaus, erikoistekniikkamurskaus ja näytösottelu.

Menestystä

Tampereen Taekwon-Do on Suomen menestynein Taekwon-Do seura MM- ja EM-mitaleilla mitattuna. Seuramme kilpailijat ovat voittaneet peräti 5 maailmanmestaruutta, 10 Euroopan mestaruutta, 18 MM-mitalia ja yli 60 EM-mitalia henkilökohtaisissa sarjoissa. Lisäksi seuraan on tullut lukematon määrä MM- ja EM-mitaleita joukkuelajeista ja tietysti SM-kilpailuistakin.

Hauskaa yhdessäoloa

Seura järjestää päivittäisten harjoitusten lisäksi yhteistoimintaa erilaisissa muodoissa. Kilpailu- ja leirimatkat, saunaillat kaiken ikäisille harrastajille, kesäisin ylimääräisiä oheisharjoitukset, jalkapallopelit ja olympiakisat sekä tietysti pikkujoulut ovat osana vuosikalenteria.

Itsensä ylittämistä

“Taekwon-Don todellinen voima tulee mielen ja vartalon hallinnasta, toinen ilman toista ei ole Taekwon-Doa.”

Haasta itsesi oppimaan uutta ja tekemään uusia asioita. Ylitä itsesi ja tule kokeilemaan minkälaista Taekwon-Don harjoittelu on seurassamme.

Opi Taekwon-Don salat monipuolisesti koulutettujen ja kokeneiden opettajien johdolla juuri sinulle sopivassa ryhmässä. Ryhmiä on niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Etene omassa tahdissasi ja tee oma urapolkusi. Monipuolinen laji tarvitsee kilpailijoita, tuomareita, valmentajia, kouluttajia, opettajia, seura-aktiiveja sekä ihan vain perusharrastajia!

Ajankohtaiset uutiset

EM-kilpailuiden edustajat valittu – joukkueessa 8 TamTKD:n urheilijaa

Tampereen Taekwon-Do seurasta valittiin EM-kisojen maajoukkueeseen neljä junioria ja neljä senioria.Lue lisää »

Syksyn kilpailukausi avattu menestyksekkäästi!

Syksyn kilpailukausi avattiin TamTKD:n osalta menestyksekkäästi Rasbudo Open -kilpailulla. Seuran 9 hengen joukkueen mitalisaalis oli lopulta 9 kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia. Lisäksi TamTKD palkittiin kilpailun toiseksi parhaan seuran palkinnolla.Lue lisää »

Alkeiskurssit alkavat

Lue lisää »

Syyskauden treenit 12.8. alkaen + tulevat tapahtumat

Syyskauden treenit 12.8. alkaenLue lisää »

Menestystä Holland Cup 2019 -kilpailusta

TamTKD:n joukkueelle 4 mitalia Holland Cup -kilpailusta!Lue lisää »

Uusia Dan-arvoja seuran junioreille!

12.5. järjestetyssä vyökokeessa myönnettiin Kalle Alaselle 1. Dan ja Tino Kivirannalle 2. Dan vyöarvot. Kokeen arvostelijoina toimivat Jari Hietaniemi ja Pekka Varis.Lue lisää »

TamTKD:lle kaksi mitalia MM-kilpailuista!

Tampereen Taekwon-Do seuran urheilijat toivat kaksi mitalia 24.-27.4. Inzellissä Saksassa järjestetyistä ITF Taekwon-Don MM-kilpailuista.Lue lisää »

Lasten Suuri Budoleiri 2019, ilmoittautuminen alkanut!

Budoleiri on kamppailulajien 8-14-vuotiaille harrastajille tarkoitettu lajileiri, joka järjestetään TampereellaLue lisää »

Nääshallin poikkeukselliset aukioloajat, kevät 2019

Katso Nääshallin poikkeukselliset aukioloajat täältä.Lue lisää »

Seuran sääntömääräinen kevätkokous 9.5.

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Nääshallilla 9.5. klo 18.Lue lisää »