Tampereen Taekwon-Do seura ry

PAIKKA, JOTA SUUNNITELMA KOSKEE

Nääshalli, Budo 6, Näsikallionrinne, Tampere

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi alkaen 13.12.2021

1. URHEILIJAT, VALMENTAJAT JA MUUT TOIMIHENKILÖT

KORONATODISTUS

Jokaisella 16-vuotta täyttäneellä tulee olla voimassa oleva koronatodistus. Harjoitusten vetäjä tarkistaa osallistujien koronatodistukset sekä henkilöllisyystodistuksen. Koronatodistukset tarkistetaan koronatodistuksen lukusovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi GooglePlay- sekä AppStore -palveluista. Koronatodistusten tarkastamisesta ei saa pitää henkilörekisteriä.

KULKEMINEN HALLIIN JA PUKUHUONEET

Harjoittelijat saapuvat ja poistuvat halliin Mältinrannan puoleisen sisäänkäynnin kautta. Pukuhuoneet ovat toistaiseksi käytössä, mutta suositeltavaa on, että niiden käyttöä vältetään mikäli mahdollista. 

Pukuhuoneiden yhteydessä olevat WC-tilat sekä käytävän inva-WC ovat käytössä. 

MASKIN KÄYTTÖ

Harjoitusten ohjaajien sekä toimihenkilöiden tulee käyttää maskeja hallin sisätiloissa. 12-vuotta täyttäneiden harrastajien tulee käyttää maskia muuten kuin urheilusuoritusten aikana.

MUU HYGIENIA

Ks. tämä ohjeistuksen lopussa olevat yleiset hygieniaohjeet.

2. YLEISÖ JA MUUT TOIMIJAT

Liikuntatiloihin ei toistaiseksi oteta yleisöä eikä saattajia. Vanhempien ja muiden saattajien tulee jättää harjoittelijat Mältinrannan puoleiselle ulko-ovelle. 

3. YLEISTÄ

Kaikkien halliin tulijoiden tulee pestä kädet tai käyttää käsidesiä saapuessaan ja sieltä poistuessaan.

Pesethän kätesi aina wc-käynnin jälkeen sekä ruokailun yhteydessä. (ks. www.thl.fi/kasienpesuohje)

Käsidesipulloja on varattu Budo 6:n molempiin päihin,  mutta suosittelemme myös oman käsidesin mukaan ottoa.

Mikäli joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi / paitaasi tai kertakäyttönenäliinaan, joka tulee käytön jälkeen laittaa roskakoriin. 

Kädet tulee pestä tai desinfioida niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen.

Sairaana tai edes vähäoireisena ei voi tulla paikalle. Mikäli sinulla tai lähipiirissäsi epäillään koronatartuntaa, ota yhteyttä lääkäriin äläkä tule harjoituksiin.

Harjoitusvälineet desinfioidaan aina käytön jälkeen. Treeninvetäjät pitävät huolen siitä, että kaikki välineet on desinfioitu harjoituksen päätteeksi ennen niiden varastoimista.  

Lisätiedot: hallitus(a)tamtkd.net