Nääshalli Cup – Matalan kynnyksen salikisat

Salikisa on oiva matalan kynnyksen kilpailu opetella kilpailemista tai ihan vaan käydä harjoituskaudella pitämässä tuntumaa yllä. Tampereen seura on jo 2000-luvun alkupuolelta alkaen järjestänyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vuosittain Nääshalli Cup -kilpailut ja jatkossa niitä on tarkoitus järjestää kahdesti vuodessa palvelemaan kilpailuista kiinnostuneita harrastajia. Ennen Tampere Cupin aikakautta näin on joskus ollutkin.

Perinteisesti Nääshalli Cup on palvellut aikuisia värivyöarvojen kilpailijoita, mutta aina silloin tällöin on ollut mukana juniorien ja mustien vöiden sarjoja. Vuodesta 2018 eteenpäin Nääshalli Cupissa kilpaillaan aikuisten ja A-juniorien osalta sekä värivöiden että mustien vöiden sarjoissa.

Nääshalli Cup 2018

Tämän vuoden Nääshalli Cup kisaillaan lauantaina 1.12. Kilpailut alkavat klo 10 A-juniorien sarjoilla, jonka jälkeen kilpaillaan aikuisten sarjat. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kisakutsusta, joka löytyy julkaisun jälkeen tältä sivulta. Tampereen seuran jäsenet ilmoittautuvat kisoihin intrassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin on sunnutaina 25.11.

Aikataulu

  1. klo 9:10–9:45 Punnitus ja ilmoittautuminen kilpailupaikalla
  2. klo 9:30–9:45 Huoltaja- ja tuomaripalaveri
  3. klo 10:00 Kilpailut alkavat

Tarkempi aikataulu laaditaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kun osallistujat ovat selvillä.

Tiedotteet

Tulokset

lisätty 1.12.

Kilpailuit saatiin ajoissa käytyä ja tulokset löytyvät alta. Kiitokset kaikille osallistujille!