Löydä Do, oma tie

Tampereen Taekwon-Do seuran toiminta on alkanut vuonna 1979. Seuran mestarina toimii Marko Lieke, 7. Dan, ja pääopettajana Jori Aaltonen 6. Dan. Nykyisin seurassa on jo yli 200 jäsentä, joihin kuuluu niin junioreita, kuntoliikkujia kuin maajoukkuetason kilpaurheilijoitakin.

Junioriryhmiä toimii seurassamme useita ja alkeisryhmään ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat. Juniorien alkeiskurssit on jaettu kolmeen eri ryhmään: 4–6-vuotiaat, 7–9-vuotiaat ja 10–12-vuotiaat. Juniorien alkeiskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa ja ne kestävät maksimissaan 60 minuuttia. Jatkoryhmät on jaettu harrastajien tason (eli vyöarvojen) ja iän mukaan neljään eri jatkoryhmään. 4–6-vuotiaiden kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2016 ja tästä johtuen todennäköisesti jatkoryhmien lukumäärä kasvaa tulevaisuudessa. Juniorien jatkoryhmissä on oma nuorten harjoitusryhmä 13–17-vuotiaille.

Aikuisille on harjoituksia eri ryhmissä lähes joka päivä. Seurassa on useita kansainvälisen opettaja-asteen suorittaneita mustia vöitä ja moni heistä toimii myös nuorten ja aikuisten harjoitusryhmien vastuuopettajina

Tampereen Taekwon-Do seuralla on pitkät perinteet maajoukkuetoiminnassa ja parhaita saavutuksia ovat Saara Koiviston maailmanmestaruus ottelussa vuonna 2005 ja Pauliina Hietaniemen (os. Heiskanen) maailmanmestaruudet liikesarjoissa vuosina 2007 ja 2009 ja ottelussa 2013 sekä Tiia Kivirannan maailmanmestaruus liikesarjoissa vuonna 2011. Lisäksi erivärisiä mitaleita on MM-, EM- ja SM-kisoista vuosien varrella kertynyt huomattava määrä.

Tampereen Taekwon-Do seura antaa harrastajalleen mahdollisuuden lajin monipuoliseen harrastamiseen kuntoliikunnasta aina huippu-urheiluun saakka.

Harrastuskokemuksen karttuessa ja vyöarvon noustessa on mahdollisuus valita oma suuntansa Taekwon-Do uralla. Oman kiinnostuksen mukaan harrastajasta voi tulla mm. tuomari, kilpailija, valmentaja ja/tai opettaja, seura-aktiivi, hallitustoimija, juniorivalmentaja, kouluttaja tai ihan vaan perusharrastaja.

Tampereen Taekwon-Do seura pyrkii luomaan Taekwon-Don eri uravaihtoehtoihin suuntautuville harrastajilleen mahdollisimman hyvät olosuhteet tavoitella oman potentiaalinsa rajoja yhdessä mm. Suomen ITF Taekwon-Do ry:n kanssa.