Kesätreenit siirtyvät sisätiloihin

Kirjoittanut: Kalle

Eilen saimme hyviä uutisia Pirkanmaan koronanyrkiltä ja aikuisten harrasteliikuntaa koskevia rajoituksia puretaan. Torstaista 10.6. eteenpäin kesän lajitreenit eli tiistain ja torstain harjoitukset järjestetään Nääshallilla omassa salissamme. Lauantain loikkatreenit jatkavat perinteisesti ulkona. Haluamme muistuttaa vielä, että treeneihin tullaan vain terveinä ja noudatetaan hygieniasuosituksia eli pestään kädet sekä käytetään maskia Nääshallin yleisissä tiloissa.

0

Seuran sääntömääräinen kevätkokous Zoom-palvelussa 14.6. klo 18

Kirjoittanut: Pauliina

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Zoom-palvelussa 14.6. klo 18. Ilmoittautumiset kokoukseen MyClubissa, jonne myös osallistumislinkki toimitetaan

Kokouksen asialista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen toimihenkilöiden valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Työjärjestyksen hyväksyminen

5. Vuoden 2020 tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto

6. Vuoden 2020 toimintakertomus

7. Vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2020 hallitukselle

8. Tulevat tapahtumat

10. META

11. Kokouksen päättäminen

0

Seuran harjoitukset tauolle

Kirjoittanut: Kalle

Seuran hallitus on päättänyt Pirkanmaan pahenevan koronatilanteen vuoksi keskeyttää junioreiden treenit ensi viikosta alkaen. Treenit jatkuvat pääsiäisen jälkeen tiistaina 6.4.21, mikäli koronatilanne on parantunut ja treeneihin on taas turvallista palata.

Lue lisää →
0

Treenitauko jatkuu toistaiseksi

Kirjoittanut: Kalle

Pirkanmaan koronanyrkin antamien suositusten vuoksi kaikkien ryhmien treenitaukoa Tampereella ja Nokialla jatketaan toistaiseksi. Suositusten mukaan maksimissaan 10 henkilön junioritreenit sallittaisiin, mutta seuran hallitus kokee tämän luovan liikaa epätasa-arvoa, kun ryhmäkoon vuoksi kaikki halukkaat eivät pääsisi harjoittelemaan. Lisäksi seuran salin remontti viivästyy ainakin viikolla ja mieluusti aloittaisimme treenit jälleen omassa salissa. Hallitus arvioi tilannetta uudestaan viimeistään 17.1., kunhan kaupungilta tulee tarkempia ohjeistuksia nykytilanteesta.

Jatkavien harrastajien ei tarvitse erikseen ilmoittaa jatkamisestaan, mutta lopettamispäätöksestä tulee aina ilmoittaa seuran rahastonhoitajalle, jotta vältyt ...

Lue lisää →
0

Seuran sääntömääräinen syyskokous 14.11. klo 13.30

Kirjoittanut: Pauliina

14.11.2020 järjestetään seuran sääntömääräinen syyskokous. Kokous pidetään pääkirjasto Metson kokoustiloissa (sali tarkentuu lähempänä) klo 13.30 alkaen. Ilmoittautuminen avautuu myClubiin jäsenistölle. Ilmoittautuneille tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita.

Kokouksen asialista (asialista voi vielä tarkentua):

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Toimintasuunnitelman esittely
 6. Harjoitus- ja jäsenmaksuista päättäminen
 7. Talousarvion esittely
 8. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen
 9. Seuran hallituksen jäsenten (4-10 henkilöä) valinta
 10. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
 11. Tulevat tapahtumat
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päättäminen

0

Kesäkauden harjoitukset alkavat 2.6.

Kirjoittanut: Lasse

Seuran hallitus on päättänyt, että ohjatut harjoitukset jatkuvat ulkoharjoituksina juhannukseen asti. Tämän jälkeen alkavat ohjatut harjoitukset Nääshallissa. Nääshallin treeneistä lisää myöhemmässä tiedotteessa. Seuraamme myös aktiivisesti COVID19-tiedotusta ja teemme tarvittaessa uusia toimenpiteitä.

Kaikki kesäkuun ulkoharjoitukset pidetään sään salliessa Pyynikin rannan nurmikkoalueilla, kokoontumispaikka on Rosendahlin rannan parkkipaikan tenniskenttien puoleinen kulma. Ulkoharjoituksia on tarjolla aikuisille ja 10 vuotta täyttäneille junioreille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. 7-13-vuotiaiden juniorien omat treenit ovat keskiviikkoisin. Harjoitusten enimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä, joten niihin tulee ilmoittautua erikseen myClubissa. ...

Lue lisää →
0
Page 1 of 19 12345...»