Alkeiskurssit

Kevään 2024 alkeiskurssit lapsille, nuorille ja aikuisille!

Tampereen Taekwon-Do seuran seuraavat alkeiskurssit alkavat viikolla 2 eli 8.1. alkavalla viikolla.  Alla olevien linkkien kautta pääset ilmoittautumaan kursseille. Kaikkien kurssien harjoitukset pidetään Nääshallin salissa budo 6 (Nääshallin osoite Näsikallionrinne 6). Nääshalliin on kaksi erillistä sisäänkäyntiä ja käynti meidän saliimme on Mältinrannan puoleisesta ovesta. Osallistumisen voi perua kahden ensimmäisen viikon aikana maksutta. Keväällä aloitamme naperokamppailun kurssin sekä nuorten ja aikuisten alkeiskurssin Tampereella.

Alkeiskurssien ilmoittautuminen tapahtuu kurssikuvausten yhteydessä olevien myClub-linkkien kautta. Ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen seuran myClub-järjestelmään. Mikäli ilmoitat alaikäistä lasta kurssille, luo ensin itsellesi kirjautumistunnukset myClubiin, sen jälkeen lisää huollettavan lapsen tiedot ja ilmoita lapsi kurssille.

Kurssille rekisteröityminen luo sinulle laskun myClubissa ja se lähetetään automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, voit maksaa sen myös verkkomaksuna. Maksuvälineinä käyvät myös Nuorisopassi, ePassi, Smartum ja Edenred. Liikuntaetu on henkilökohtainen, joten sitä voi käyttää vain omaan kurssimaksuun (ei lapsen). Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ota yhteys rahastonhoitaja(a)tamtkd.net, jolloin saamme maksun kohdistettua laskuusi. Kursseilla voi kokeilla kaksi kertaa ja mikäli harrastus ei olekaan mieluinen, hyvitämme avoimen laskun/palautamme kurssimaksun.

NAPEROKAMPPAILU (4-6-vuotiaat)

(yhdessä vanhemman kanssa):

 • Harjoitukset perjantaisin klo 16:45-17:30
 • Kurssin kesto: kevät 2024 / 16 harjoituskertaa 12.1.-10.5.2024 (Ei harjoituksia hiihtolomaviikolla 1.3.2024 eikä pitkäperjantaina 29.3.2024)

 • Hinta 180 €/lapsi, hintaan ei sisälly vakuutusta (jatkaville harrastajille tarjolla alennushinta, ei sisällä uutta pukua)
 • Naperokamppailussa harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä kamppailun perusteita yhdessä oman vanhemman kanssa. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti  lapsen liikuntataitoja sekä luoda pohjaa myös kamppailuharrastukselle. Naperokamppailu toimii hyvänä pohjana Taekwon-Don lasten alkeiskurssille.
 • Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitaan sisäliikuntavaatteet (mieluiten pitkälahkeiset verkkarit/trikoot ja t-paita) sekä juomapullo. Kurssin hintaan sisältyy lapselle kamppailupuku, joka jaetaan kurssimaksun suorittamisen jälkeen. Jokaisella osallistuvalla lapsella tulee olla oma aikuinen mukana kurssilla. Aikuisen ei kuitenkaan tarvitse olla jokaisella kerralla sama, esim. vanhemmat voivat vuorotellen osallistua lapsen mukana kurssille.

Ilmoittautuminen: https://tamtkd.myclub.fi/flow/courses/6529158

Lasten alkeiskurssi (8-12-vuotiaat)

 • Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19
 • kurssin kesto: 24.1.-29.5.2024 (ei harjoituksia hiihtolomalla ke 28.2.)
 • Hinta 180 €, ei sisällä vakuutusta. Kurssin osallistujille pakollinen on myös Suomen ITF Taekwon-Don lisenssi (hinta 32 €), jonka oheen voi halutessaan ostaa myös erillisen lisenssivakuutuksen.
 • Lasten alkeiskurssilla harjoitellaan perusliikuntaitoja sekä tutustustaan Taekwon-Don perusteisiin leikkien ja erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on monipuolisesti kehittää lapsen liikuntataitoja Taekwon-Don lajiharjoitusten ohella. Lasten alkeiskurssi sopii hyvin ensimmäiseksi kosketukseksi kamppailulajeihin ja tarjoaa monipuolisen harrastuksen lapselle.
 • Mukaan kurssille tarvitaan sisäliikuntavaatteet (mieluiten pitkälahkeiset verkkarit tai trikoot ja t-paita) sekä juomapullo. Kurssin hintaan sisältyy Taekwon-Do -puku, joka jaetaan kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: https://tamtkd.myclub.fi/flow/courses/6607455

Nuorten ja aikuisten alkeiskurssi (ikäraja 13 vuotta)

 • kurssin kesto: 15.1.-27.5.2024
 • 3 harjoitusta viikossa, tärkeimmät lajiharjoitukset maanantaisin
  • maanantaisin klo 18:30-20:00 (alkeiskurssilaisten oma treeni)
  • tiistaisin klo 18:30-19:30 (potku- ja ottelutekniikkaa muiden harrastajien kanssa)
  • lauantaisin klo 12:00-13:00 (kehonhuoltotreeni yhdessä muiden harrastajien kanssa)
 • Hinta 220 €, ei sisällä vakuutusta. Kurssin osallistujille pakollinen on myös Suomen ITF Taekwon-Don lisenssi (hinta 32 €), jonka oheen voi halutessaan ostaa myös erillisen lisenssivakuutuksen.
 • Yli 13-vuotiaiden nuorten ja aikuisten alkeiskurssilla harjoitellaan Taekwon-Don perusteita erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on kehittää liikuntataitoja ja liikkuvuutta sekä oppia Taekwon-Don perusteet. Myös itsepuolustustaidot ovat tärkeä osa kurssin sisältöä. Alkeiskurssin lopussa järjestetään vyökoe, jonka jälkeen harjoittelua pääsee jatkamaan jatkoryhmissä. Alkeiskurssi sopii hyvin eri ikäisille harrastajille, sillä tavoitteet lajin parissa voivat olla hyvin yksilölliset.
 • Mukaan kurssille tarvitaan sisäliikuntavaatteet (mieluiten pitkälahkeiset verkkarit tai trikoot ja t-paita) sekä juomapullo. Kurssin hintaan sisältyy Taekwon-Do -puku, joka jaetaan kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: https://tamtkd.myclub.fi/flow/courses/6536057