Tampereen Taekwon-Do seuran harjoitus- ja jäsenmaksut

Harjoitusmaksu kevätkausi 135 €
Harjoitusmaksu syyskausi 135 €
Harjoitusmaksu kevätkausi, junioriryhmät 4 ja 5, 90 €
Harjoitusmaksu syyskausi, junioriryhmät 4 ja 5, 90 €
Alkeiskurssi syys-/kevätkausi 250 €, sis. kurssimaksu, harjoituspuku, harjoituspassi
Naperokamppailu syys-/kevätkausi 180 €
10 kerran harjoituskortti, seuran jäsenet 40 €
10 kerran harjoituskortti, muut kuin seuran jäsenet 55 €
Vuosittainen jäsenmaksu 25 €
Kannatusjäsenmaksu min. 30 €

Harjoitusmaksuista saa alennusta siten, että samasta perheestä yksi maksaa koko harjoitusmaksun suuruuden ja muut saavat 50% alennuksen. Perhealennus ei koske alkeiskurssia eikä jäsenmaksua. Varusmiespalvelusta suorittavat on vapautettu harjoitusmaksuista.

Jäsen- ja harjoitusmaksut laskutetaan kauden alussa myClubissa, voit maksaa ne myös verkkomaksuna. Maksuvälineinä käy myös ePassi sekä maksukorttimuodossa annettu liikuntaetu (esim. Smartum, Edenred). Liikuntaetu on henkilökohtainen, joten sitä voi käyttää vain omiin maksuihin. Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ota yhteys rahastonhoitaja(a)tamtkd.net, jolloin saamme maksun kohdistettua laskuusi.

Kevään 2020 harjoitukset keskeytyivät koronavirusepidemian vuoksi. Tästä syystä keväällä 2020 maksetulla harjoitusmaksulla saa harjoitella syyskuun 2020 loppuun asti. Kevään 2020 alkeiskurssimaksulla saa osallistua veloituksetta syksyn 2020 kursseille. Jatkavilta harrastajilta viimeinen vuosineljännes (loka-joulukuu) laskutetaan erikseen puolikkaan puolen vuoden harjoitusmaksun suuruudella.