Tampereen Taekwon-Do seura on sitoutunut noudattamaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa.

Tampereen Taekwon-Do seura ei hyväksy minkäänlaista häirintää tai epäasiallista kohtelua tapahtumissaan ja toiminnassaan. Jokaisella harrastajalla ja ohjaajalla tulee olla turvallinen ympäristö harjoitella Taekwon-Doa. Jokainen harrastaja ja ohjaaja on velvollinen ilmoittamaan havaitsemistaan epäkohdista seuralle tai SITF:n häirintäyhdyshenkilölle. Epäasiallinen kohtelu on yleisen hyvän tavan vastaista käyttäytymistä seurassa tai liiton tapahtumissa. Epäasialliseen käyttäytymiseen voi syyllistyä harjoittelija tai ohjaaja. Treeneihin, kisoihin, kisamatkoille, leireille tai koulutuksiin ei kuulu minkäänlainen epäasiallinen kohtelu. Epäasiallinen kohtelu on vaaraksi kaikkien terveydelle ja harjoittelulle.

Epäasiallista kohtelua kohdatessaan voi ilmoittaa asiasta harjoituksen ohjaajalle, ottaa yhteyttä seuran hallitukseen tai ottaa yhteyttä SITF:n häirintäyhdyshenkilöön. Lue lisää yhdenvertaisuudesta SITF:n sivuilta.