LISENSSI-INFO

Tampereen Taekwon-Do seura on Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseura ja sitä kautta mukana liiton lisenssijärjestelmässä. Lisenssikausi on vuoden mittainen ja uusi lisenssikausi alkaa tammikuun 1. päivä. Erilaiset lisenssivaihtoehdot on esitelty liiton internet-sivuilla osoitteessa:

http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit »

Kaikkien harrastajien tulee lunastaa jokin viidestä lisenssivaihtoehdosta.

Valitse tarpeesi mukaan, lisenssi vakuutuksella tai ilman:

  • Valitset liittolisenssin joka ei sisällä vakuutusta. Tällöin oman tapaturmavakuutuksesi tulee kattaa mahdolliset tapaturmat, myös kilpailuissa.
  • Valitset liittolisenssin ja liiton neuvotteleman Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutuksen, joka korvaa kattavasti tapaturmia. Tapaturman sattuessa Suomen ITF Taekwon-Do ry suosittelee, että käytät Pohjolan hoitolaitoskumppania.

Jos et ole varma sinulle sopivasta lisenssityypistä, ota yhteyttä SITF:n lisenssivastaavaan (lisenssit(a)taekwon-do.fi) tai seuran hallitukseen (hallitus(a)tamtkd.net).

Näin ostat lisenssin:

  1. Kirjaudu ensin Suomisport palveluun käyttäjäksi/sisään, nopealla kertakäyttökoodilla
  2. Valitse oikea liitto: Suomen ITF Taekwon-Do
  3. Klikkaa: Liittolisenssi
  4. Hae oikea seura: Tampereen Taekwon-Do seura
  5. Valitse haluamasi lisenssivakuutus
  6. Jatka maksamaan

Lisenssin ostoon pääset TÄSTÄ

Mitä lisenssi sisältää?

Vakuutuksellinen lisenssi sisältää Pohjolan tapaturmavakuutuksen sekä liiton lisenssiosan (32 € kaikissa lisenssityypeissä). Voidaksesi osallistua Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin tapahtumiin, kuten harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin, sinulla on oltava voimassa oleva lisenssi. Lisäksi lisenssin maksaneet harrastajat saavat kahdesti vuodessa ilmestyvän Taekwon-Do Life -lehden. Vakuutukseton lisenssi sisältää ainoastaan liiton lisenssiosan. Edut vakuutusta lukuunottamatta ovat samat kuin vakuutuksellisissa lisensseissä.

Tapaturman sattuessa

1. Mene lääkärin vastaanotolle mieluiten 14 päivän kuluessa tapaturman sattumisesta (katso tarkempi ohje Pohjolan tuoteselosteesta).

2. Täytä korvaushakemus, kun haettavien kulujen määrä ylittää omavastuun.

3. Vakuutusehtojen mukaan korvauksenhakijan tulee itse maksaa hoitokulut ja hakea niistä ensin sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Jos olet saanut Kela-korvaukset suorakorvauksena jo lääkäriasemalla, voit hakea vakuutusyhtiön korvauksia heti. Jos hoitolaitos ei ole vähentänyt kustannuksista sairausvakuutuslain mukaisia korvauksia, sinun tulee hakea ne itse Kelalta ennen korvaushakemuksen lähettämistä. Ota tositteista kopiot ennen kuin lähetät ne Kelaan. Hae korvausta sen jälkeen, kun olet saanut Kelan maksaman korvauksen.

4. Korvaushakemuksen lisäksi toimita OP-Pohjolaan erikseen pyydettäessä

– potilaskertomus tai lääkärinlausunto,

– kulutositteet eli kuitit tutkimuksista ja hoidoista sekä lääkekuitit ja lääkelaskelma.

5. Kalliiseen toimenpiteeseen (esim. leikkaukseen) voi saada maksusitoumuksen Pohjolan hoitolaitoskumppanille.