Tampereen Taekwon-Do seuran juniorit

Seuran junioritoiminnan perustana on antaa valmiuksia nuorille ottaa vastuuta toiminnastaan ja juurruttaa junioreihin terveet ja liikunnalliset elämäntavat, jotka antavat heille perustan elinikäiselle harrastukselle. Junioritoimintamme on sekä tavoitteellista että hauskaa. Harjoitusten vetäjille järjestetään koulutusta säännöllisesti, jotta seura pystyy tarjoamaan laadukkaita harjoituksia myös junioreille.

Juniorit harjoittelevat omissa harjoituksissaan peräti kahdeksassa eri ryhmässä. Jokaisella ryhmällä on omat harjoituksensa. Heitä myös rohkaistaan vierailemaan ajoittain nuorten harjoituksissa, jotta siirtyminen uusiin ryhmiin olisi helpompaa. Junioritoiminta on Tampereen Taekwon-Do seuralle erittäin tärkeää ja junioriryhmien harjoitusten vetäjiä koulututetaan vuosittain. Tavoitteenamme on tarjota kaikille junioriryhmille vähintään kahdet harjoitukset viikossa.

Junioreiden harjoitusten vastuuohjaajana Pauliina Hietaniemi (pauliina.hietaniemi(at)tamtkd.net).

Seuran harjoituksissa saatetaan ottaa valokuvia joita julkaistaan sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi mainostamisen yhteydessä tai seuran yksityisessä facebook-ryhmässä. Mikäli vanhemmat eivät halua lastensa kuvia julkaistavan, pyydämmme vanhempia ilmoittamaan asiasta juniorien vastuuvetäjälle ja ohjeistamaan lastaan asiasta.