SM-kilpailut ja Helmi Cup 2019

Tampereen Taekwon-Do Seura ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestävät mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Helmi Cup -kilpailut 2.-3.2.2019. Kilpailupaikkana toimii vuonna 2016 valmistunut Tesoman palloiluhalli, jonka osoite on Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere.

Kilpailukutsu

PUNNITUS JA REKISTERÖINTI

Kilpailun punnitus ja rekisteröinti järjestetään kilpailupaikalla seuraavasti:
• sunnuntaina 3.2. klo 8.30 – 9.30

 

KILPAILUJÄRJESTYS

28.1.2019

SM2019 – aikataulu – sunnuntai

 

KILPAILUJÄRJESTYS – LIVE

Sunnuntai

RUOKAILU

Saimme varmistettua kilpailijoille ja kannustajajoukoille lounastarjoilun SM-kilpailun ja Helmi Cupin yhteyteen (tuomareille, päivän talkooporukalle ja koutseille ruokailu on jo hoidettu). Lounas tilataan ennakkoon lauantaille, sunnuntaille tai molemmille päiville. Lounaan hinta on 9,5 €/annos. Tilatut lounaat laskutetaan jälkikäteen ja tilaus on sitova.

Ruoka tarjoillaan kisapaikalla kahvion läheisyydessä, kun tauko kehillä alkaa eli ennakkoon arvioituna n. klo 13. Ruokapisteellä on ennakkotilaajien nimilista. Ruokaa ei ole myynnissä paikan päällä vaan ainoastaan ennakkotilauksella voi varmistaa lämpimän ruoan itselleen.

Tilaukset sähköpostitse rahastonhoitaja(a)tamtkd.net 29.1. klo 19 mennessä.

Ruokana on lauantaina makaronilaatikko ja vihersalaatti, sunnuntaina kinkkukiusaus ja raastesalaatti. Pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

KAHVIO

Kilpailupaikalla on kahvio, josta voi ostaa mm. kahvia, teetå, virvoitusjuomia, leipää sekä muuta pientä makeaa ja suolaista. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja mobile pay.

MAJOITUS

Tampereelta löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja keskustan tuntumasta. Keskustasta on hyvät bussiyhteydet Tesomalle, reittiopas auttaa suunnittelussa: https://reittiopas.tampere.fi. Kisapaikan pihassa on reilusti pysäköintitilaa, mutta pysäköintiä valvotaan, joten kannattaa noudattaa asetettuja rajoituksia.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Kilpailupaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Tesoman liikekeskus Westeri, josta löytyy mm. useita ravintoloita, ruokakauppa ja apteekki.

Sähköposti: sm2019(a)tamtkd.net
Facebook: SM 2019 >>

SITF:n kilpailu- ja tuomarivastaavat
Joonas Helassalo joonas.helassalo(a)taekwon-do.fi
Lasse Kuusisto lasse.kuusisto(a)taekwon-do.fi

Kilpailun järjestäjät
Laura Nikkola-Kuusisto rahastonhoitaja(a)tamtkd.net
Sini Ohtonen sihteeri(a)tamtkd.net