SM-kilpailut ja Helmi Cup 2019

Tampereen Taekwon-Do Seura ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestävät mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Helmi Cup -kilpailut 2.-3.2.2018. Kilpailupaikkana toimii vuonna 2016 valmistunut Tesoman palloiluhalli, jonka osoite on Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere.

Kilpailuissa on sarjat sekä junioreille että senioreille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 23.1.2019. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain käyttämällä online-ilmoittautumisjärjestelmää osoitteessa www.taekwon-do.fi/ilmoittautuminen. Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Kilpailemiseen oikeuttava lisenssi kannattaakin hankkia viimeistään 20.1., jotta lisenssitiedot päivittyvät ajoissa online-järjestelmään!

Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.
Seurojen ilmoittautumisista vastaavat henkilöt saavat tunnukset online-järjestelmään sähköpostilla Lasse Kuusistolta (lasse.kuusisto(a)taekwon-do.fi).

Kilpailukutsu

PUNNITUS JA REKISTERÖINTI
Kilpailun punnitus ja rekisteröinti järjestetään kilpailupaikalla seuraavasti:
• perjantaina 1.2. klo 19.00 – 20.00
• lauantaina 2.2. klo 8.30 – 9.30
• sunnuntaina 3.2. klo 8.30 – 9.30

KAHVIO
Kilpailupaikalla on kahvio, josta voi ostaa mm. kahvia, teetå, virvoitusjuomia, leipää sekä muuta pientä makeaa ja suolaista. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja mobile pay.

MAJOITUS
Tampereelta löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja keskustan tuntumasta. Keskustasta on hyvät bussiyhteydet Tesomalle, reittiopas auttaa suunnittelussa: https://reittiopas.tampere.fi. Kisapaikan pihassa on reilusti pysäköintitilaa, mutta pysäköintiä valvotaan, joten kannattaa noudattaa asetettuja rajoituksia.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Kilpailupaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Tesoman liikekeskus Westeri, josta löytyy mm. useita ravintoloita, ruokakauppa ja apteekki.

Sähköposti: sm2019(a)tamtkd.net
Facebook: https://www.facebook.com/events/2017000881715904

SITF:n kilpailu- ja tuomarivastaavat
Joonas Helassalo joonas.helassalo(a)taekwon-do.fi
Lasse Kuusisto lasse.kuusisto(a)taekwon-do.fi

Kilpailun järjestäjät
Laura Nikkola-Kuusisto rahastonhoitaja(a)tamtkd.net
Sini Ohtonen sihteeri(a)tamtkd.net