Kesäkauden harjoitukset alkavat 2.6.

Kirjoittanut: Lasse

Seuran hallitus on päättänyt, että ohjatut harjoitukset jatkuvat ulkoharjoituksina juhannukseen asti. Tämän jälkeen alkavat ohjatut harjoitukset Nääshallissa. Nääshallin treeneistä lisää myöhemmässä tiedotteessa. Seuraamme myös aktiivisesti COVID19-tiedotusta ja teemme tarvittaessa uusia toimenpiteitä.

Kaikki kesäkuun ulkoharjoitukset pidetään sään salliessa Pyynikin rannan nurmikkoalueilla, kokoontumispaikka on Rosendahlin rannan parkkipaikan tenniskenttien puoleinen kulma. Ulkoharjoituksia on tarjolla aikuisille ja 10 vuotta täyttäneille junioreille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. 7-13-vuotiaiden juniorien omat treenit ovat keskiviikkoisin. Harjoitusten enimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä, joten niihin tulee ilmoittautua erikseen myClubissa. Myös jonoon ilmoittautuminen on suositeltavaa, jolloin tarvittessa voimme tarkastella, pitäisikö treenien määrää lisätä, jos moni jää vaille paikkaa. Harjoituksissa vältetään lähikontaktia, varustuksena ulkoliikuntaan sopiva asu ja vesipullo. Harjoitusten sisältöön kuuluu esimerkiksi Taekwon-Do-tekniikkaa sekä aiemmilta kesiltä tuttua ominaisuusharjoittelua.

Nääshallin ovet aukeavat 1.6. alkaen. Nääshallissa saa seuran omassa salissa käydä harjoittelemassa omatoimisesti tai pienellä porukalla heti kesäkuun alusta asti. Seuran ulkopuoliset henkilöt eivät saa käyttää salia. Kädet on pestävä huolellisesti ennen harjoittelua. Suosittelemme vaihtamaan treenivaatteet kotona, jolloin oleskelua yhteisissä pukutiloissa voidaan välttää. Seuran harjoitteluvälineet on myös puhdistettava käytön jälkeen, seura toimittaa saliin desinfiointarvikkeet. Kulku seuran saliin ainoastaan Mältinrannan uuden sisäänkäynnin kautta! Mältinrannan sisäänkäyntiä käyttävät painijat sekä uudessa toiminnallisessa tilassa harjoittelevat urheilijat, joten käyttämällä uutta sisäänkäyntiä, voidaan myös välttyä ylimääräisiltä kontakteilta kaikkien muiden lajien harrastajien kanssa. Parkkipaikkoja Mältinrannan sisäänkäynnin edustalla on melko vähän.

Lisätiedot seuran myClubista >>

Harjoitusvuorot www-sivuilla >>

0

Add a Comment