SITF:n C-valmentajakurssi 27.-28.2.2016

Kirjoittanut: Lasse

C-valmentajakurssi 27.-28.2.2016

Aika
La 27.2.2016, klo 9.00- 17.00
Su 28.2.2016, klo 9.00- 16.00

Paikka
Varalan Urheiluopisto

Varalankatu 36, 33240 TAMPERE
Puh: 03 2631 111
www.varala.fi

www.facebook.com/VaralanUrheiluopisto

info@varala.fi

Kouluttajat
Mikko Allinniemi 6. Dan sekä lääketieteen lisensiaatti Anja Kärki 3. Dan

Kenelle
Kurssi on tarkoitettu vyöarvoille 4. Gup ja siitä ylöspäin. Etusijalla ovat aloittelevat harjoituksenvetäjät sekä seuroissa jo toimivat opettajat ja apuopettajat.

Kurssin tavoite
C-valmentajakurssin tavoitteena on käydä läpi Taekwon-Don opettamisen perusteita mahdollisimman monipuolisesti. Tarkoituksena on antaa ideoita harjoitusten vetoon sekä auttaa perustamaan uusia Taekwon-Don alkeiskursseja ja harjoitusryhmiä.

Kurssi toimii myös I-tason valmentajakoulutuksen lajiosana.

Kurssin sisältö
Koulutus on kaksipäiväinen ja Varalassa voi myös majoittua. Kurssin sisältöön kuuluu Taekwon-Don historiaa, lajitermistöä, salietikettiä sekä monia muita asioita harjoitusten vetäjän roolista, perusharjoituksen kulusta, harjoitustenvetotilanteesta sekä komentamisesta. Myös Don opettamista käsitellään ITF:n ohjeistuksen mukaan. Lisäksi kurssille on koottu nimenomaan Taekwon-Do harjoituksia ja kilpailuita silmällä pitäen tiivis paketti ensiavun perusteista sekä urheiluvammoista.

Tarvikkeet
Opetus sisältää sekä luentoja, että käytännön harjoittelua, joten mukaan kurssille tarvitaan harjoitteluasu dobok ja muistiinpanovälineet.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: mikko.allinniemi@gmail.com tai puhelimella numeroon: 040 534 10 10 (Mikko). Sitovat ilmoittautumiset to 18.2.2016 mennessä.

Ja huom: ERILLINEN ILMOITUS MAJOITUSTA TARVITSEVILTA, jotta voidaan varmistaa Varalan urheiluopiston varaustilanne! Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta
Kaksipäiväisen kurssin täysihoitohinta(!) on 87 €/hlö ja ilman majoitusta 60 €/hlö. Kurssin hintaan sisältyy kurssimateriaalia sekä lauantaina lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas.

Liiton rahastonhoitaja lähettää kurssista laskun ilmoittautuneille.

Kurssin järjestäjä
Suomen ITF Taekwon-Do ry

TERVETULOA!

0

Add a Comment