SM-kisoista ja Helmi Cupista roppakaupalla mitaleita

Kirjoittanut: Lasse

Tampereen Taekwon-Do seura järjesti 2.–3.2.2019 SM-kilpailut ja värivöiden Helmi Cup -kilpailun Tesoman uuden karhealla palloiluhallilla. Kisajärjestelyt saivat paljon kehuja ja iso halli antoi loistavat puitteet järjestää hienot kisat. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana kilpailijoita tatamilla nähtiin peräti 224, joskin tavoitteessa eli 250 hieman jäätiin.

Seuran kilpailijat hoitivat oman leiviskänsä erinomaisesti, sillä saaliina SM-kilpailuista oli peräti 10 kultamitalia, joiden kylkiäisiksi himmeämpiä mitaleita saatiin yhden hopean ja kahden pronssin verran. Helmi Cupissa värivyöt toivat vähintään yhtä loistavan saaliin: 7 kultaa, 13 hopeaa ja 8 pronssia. Onnittelut kaikille mitalisteille hienoista suorituksia!

Tulokset löytyvät kokonaisuudesssan liiton sivuilta: http://www.taekwon-do.fi/sm-kilpailuiden-ja-helmi-cupin-tulokset-4/

Kevätkauden seuraavat kilpailut järjestetään nekin Tampereella: Black Eagle Open -kilpailut 9.3. ja Taekwon-Don Tampere Cup 30.–31.3. Molempiin kisoihin odotetaan myös kilpailijoita ulkomailta viimeistelemässä arvokisakuntoaan, sillä kansainvälisesti kevään huippukohta on tietysti MM-kilpailut Saksassa, jotka käydään huhtikuun loppupuolella 24.–28.4.

Black Eagle Openissa on tarjolla ottelua ja liikesarjoja henkilökohtaisissa sarjoissa. Tampere Cup on osa SITF:n Black Belt Cup -kilpailusarjaa. Tampere Cupissa kilpaillaan kaikissa lajeissa ja tarjolla on myös joukkuekilpailut sekä värivöille että mustille vöille!

0

Add a Comment