Yhteenveto Tampereen Taekwon-Do Seuran syksystä.

Kirjoittanut: Aleksi

Tampereen Taekwon-do Seura on ollut vahvasti mukana syksyn 2015 tapahtumissa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Maajoukkueen vuoden päätapahtuma käytiin Skotlannissa Motherwellissa 22.-25.10. Suomeen tuomisiksi lähti 11 mitalia, joista kolme Tampereelle. Joni Ohtonen paiskoi 2.dan liikesarjat paremmin kuin moni muu ja sijoittui liikesarjakilpailussa kolmanneksi Skotlannin Liam Kingin kanssa. Tämän lisäksi mitalit tulivat sekä naisten että miesten joukkue-erikoistekniikoista. Naisten joukkueessa oli loikkimassa Henna Aarnio ja miesten joukkueessa hyppyjä suorittivat Joni Ohtonen ja Aleksi Sarkkinen.IMG-20151025-WA0009

Heti EM -kilpailuiden jälkeen 31.10. Veikkolassa järjestettiin juniori- ja joukkuekilpailut, joista metallia raahattiin Tampereelle bussilastillisen verran.

5.11. Tampereen seuraan saatiin uusi apuopettaja, kun Mikko Mankinen suorittin 1.Dan vyöarvon. Samassa kokeessa Joni Ohtonen suoritti 3.Dan vyöarvon.

IMG_5278

6.-8.11. Varalan Urheiluopistolla järjestettiin 106. IIC (International Instructor Course). Kyseisessä tapahtumassa ITF:n Tekninen komitea kertoo kurssille osallistuville Taekwon-Do -opettajille, kuinka asiat kuuluu oikeasti tehdä.

IIC

 

Tästä on hyvä jatkaa kohti lumisia ja kylmiä talvi-ilmoja, jolloin ei edes ole muuta tekemistä kuin majailla treenisalilla!

 

0

Add a Comment